onsdag 31. desember 2008

Godt nyttår til alle....

...både kjente og ukjente!!
Håper dere alle får et fantastisk flott år! Håper mitt fortsetter i samme tralten som nå. For i jula har jeg virkelig fått tid til å innse hvor fantastisk jeg har det. Jeg er sammen med verdens herligste mann - tenk det er 16 år siden vi ble kjærester :) Og sammen så har vi verdens herligste jente - som stadig gleder livene våre på en fantastisk måte. Og så har vi en familie som og er så utrolig flott - foreldre og søsken som er verdens snilleste, og som vi trives så godt sammen med. Må heller ikke glemme våre tanter, onkler og søskenbarn - vi setter stor pris på dere og!! Og så har vi så mange mange gode venner- som beriker livene våre så utrolig mye.

Så mitt nyttårsønsker er at alle som jeg er så veldig glad i må få et flott år. Og så må vi huske og ta vare på hverandre i det nye året!!

GODT NYTT ÅR!!

tirsdag 30. desember 2008

Effektiv.....

...det har jeg vært i dag!!!
Dagen min har bestått av dette:
* tannlegebesøk
* besøk hos besta og bestefar (hentet Sofie)
* handletur til Konsmo
* smøring av 40 smørbrød
* baking av kake
* skrelle poteter og gulrøtter (til nyttårsmiddageb)
* vasking av 3 maskiner med klær
* legge sammen en haug med klær
*---og i tillegg har jeg tid til å blogge litt sånn på kvelden :) ¨

Skulle hatt overskudd til å rettet en haug med tentamener også..men..... det blir neppe i kveld!! :)

mandag 29. desember 2008

GJENSYNSGLEDE

Sofie og Ida er bestevenner. Og i jula er man ofte opptatt på hver sin kant- men i dag var det tid for å se om Ida var hjemme. Og..... da de så hverandre var det å løpe hverandre i møte. Og så omfavne hverandre!! Det er så GODE venner har det :) Lar bildene tale for seg selv!!!
Og så måtte de snakke litt med hverandre om hva de fikk til jul.

Og bestevenner deler gjerne litt snø med hverandre..... :)




Skøyter...

...for første gang!
Det er romjul, og hva bedre kan man finne på enn å teste skøytene. Og for Sofie var det første gang. Vi hadde riktignok en aldri så liten leteaksjon etter Sofies treningsskøyter - men vi fant de til slutt!!! Så for vi av sted til Sveindal og traff familien Evje, og de viste oss veien til ei lita tjønn som hvor det var perfekt is! Og så....endelig kunne Sofie få på seg skøytene. Men....det var ikke mange meterene før ho fant ut at det egentlig var mer morro å bare gå på skoene :) Mor og far fikk og testet skøytene. MORRO! Det ble selvsagt og grilling av pølser på bål - og det er jo alltid like godt!
Vi hadde altså en topp dag!!!

tirsdag 23. desember 2008

Familie og gode venner...

....det er det som er det koseligste med jula! I dag kommer lillesøster hjem - GLEDER MEG!!! Lyder sine søsken har og kommet hjem i løpet av helga. Det er så koselig når alle samles hjemme :) Julaften skal vi ha hele slekta her hos oss..... blir så koselig atte!! Siden ingen av de bor her (nå...men de kommer nok om noen år...håper vi i alle fall :)) så blir det ekstra koselig med høytider.
Huset er snart ferdig pyntet - juletreet kommer på plass i løpet av kvelden- det skal pyntes etter at vi har vært på nissefest i låven hos Ove og Brit.
Må forresten og nevne at helga som var hadde vi vår faste julesamling av gamlegjengen fra Eben Eser. Var bare 12 stk som kunne i år - men det var en veldig flott kveld for det!! Så koselig å holde kontakten!!!
Vel....nå er lille frøken Sofie våkne, så nå skal vi kose oss med julemorgen på NRK.
GOD JUL folkens!!! Kos dere sammen med familie og venner!!

onsdag 17. desember 2008

Julehilsen.....


...fra oss tre i skrasledalen.

Håper dere alle får ei fantastisk fin jul. Nyt tida sammen med de dere er glade i. Det skal vi! Julaften skal vi feire her sammen med besteforeldre, tanter og onkler. Og så blir det jo noen juleselskap hos diverse familiemedlemmer.

VI GLEDER OSS!!

mandag 15. desember 2008

Førjulstid...

...er ei herlig tid!!! Men innimellom har den litt bismak. Vår førjulstid har blitt litt annerledes enn vi hadde tenkt. Bestemor - altså MOR- kom på sykehuset forrige uke med hjerteinfarkt. Ho ligger fortsatt på sykehuset. Vi håper du blir frisk igjen MOR, vi er så glad i deg!!!!!!!!!!!

Men...litt ting skjer jo selv om Mor som vi er så glad i ligger på sykehuset. Fredag 12. desember var det luciatog med barnehagen på Byremoheimen. Var ikke Sofie nydelig eller :)


Lørdag var vi ute i skogen og hentet juletreet. Malin, onkel Olaf og Glenn var og med. Sofie storkoser deg sammen med "kusine" Malin :) Se de to blide jentene her da........