mandag 26. oktober 2009

Feberen..

...har inntatt heimen. Eller i alle fall Sofie. Måtte hente ho fredag i barnehagen - ho var slapp og orket lite, men feberen kom først på kvelden. Lørdagen var ho feberfri, men så kom den tilbake på søndags ettermiddag. Så dermed har vi holdt oss hjemme i dag. Ho har nok hatt litt feber - men bare mellom 37 og 38 et sted...så heldigvis er humøret bra, selv om ho er slapp og orker lite. Men litt har vi da gjort. Sofie sin onkel Kjell som for tida er i Madagaskar har snart bursdag - så vi fikk begynt å lage kort til han :) Og så har vi begynt å lage litt julepynt. Hadde kjøpt inn noe enkel julepynt fra Panduro - og det har vi holdt på med i flere økter i dag. Foreløpig ligger disse englene halvferdige på kjøkkenbordet. Ansikt, hender, ben og kropp er malt. Når sant skal sies så lurer jeg på hvordan panduro har fått de så fine - for malinga dekker ikke så godt som bildet viser.....men...de har sikkert noen triks ikke vi kan :) men ...våre ble fine for det! Sofie synes i alle fall det er topp å male!
Ellers så sitter jeg her og vurderer fram og tilbake om jeg skal ta svineinfluensa-vaksinen. Er du der ute som kan gi meg et KLART svar hadde det vært fint....men..foreløpig har jeg landet på at jeg skal ta vaksinen. Og tenker å vaksinere resten av familien min og. Jeg får vaksinen på jobb i løpet av kommende uke siden jeg jobber på en skole. Men min kjære må nok stille seg i kø i neste uke. Men kanskje jeg endrer syn i løpet av uke..tiden vil vise!

Vel...siden det har blitt lite bevegelse i dag (og skritt-telleren min bare viser 2522 skritt til nå) skal jeg bevege meg opp på loftet og jobbe 45 minutter på tredemølla mi... :)

tirsdag 20. oktober 2009

Bursdag.......

......og et nytt og bedre liv?? :)
Har i lengre tid ønsket meg en tredemølle - sånn at jeg kan få trimmet litt innomhus. Jeg er nemlig glad i å gå tur, men har ett problem - nemlig at jeg er litt mørkredd. Og med en husbonde som er selvstendig næringsdrivende, så blir det ofte lange og sene kvelder på jobb for han. Ergo: jeg får ikke gått tur. Så derfor ønsket jeg meg en tredemølle til bursdagen. Og det fikk jeg :) Jeg er kjempeglad! Så nå har jeg nettopp gjennomført 30 min climb walk ( som visstnok programmet heter) - og det var topp!! Fikk litt intervalltrening og på kjøpet...TOPP!! Nå måtte gubben til med å prøve den - så nå står han på loftet og svetten siler...hehe. Så..kanskje denne bursdagsgaven kan resultere i at familien Naglestad kan bli i enda bedre form. Til og med Sofie syntes det var morro :)
Vel....pga tredemølla og 45 minutt i svømmehallen klarte jeg å komme opp i 21049 skritt på min skritt-teller i løpet av de to siste dagene.

Ellers har jeg som sagt hatt bursdag - og har fått masse fine gaver :) Takk til alle som husket på meg på dagen!! Glad i dere!

torsdag 8. oktober 2009

En inspektørs hverdag....

..skal herved beskrives!!!
Jeg jobber på en felles barne- og ungdomsskole som inspektør, samt at jeg er avdelingleder for ungdomstrinnet. Jeg er og leder av kommunenes voksenopplæring. Så..har mange baller i lufta! Tenkte jeg skulle beskrive hvordan min dag kan være...av og til.
Morgenen starter med å sjekke mail, ta en kaffekopp og så er det tid for felles personalmøte. Når det er over er det å fortsette på mailbunka. Jeg ble raskt avbrutt av at jeg måtte være med en person som måtte ordne opp i noe han hadde ødelagt. Så ble jeg informert om noe hærverk og måtte prøve å løse opp i det. Deretter var det tilbake til kontoret og haugen der........ og i dag gjorde jeg rett og slett en fantastisk jobb med å få registrert en del i ephorte (arkivsystem). Så var det tid for en lunsjpause. Fikk så en time som ble litt effektiv hvor jeg arbeidet med litt regninger som måtte behandles og litt legging av vikarkabal. I siste timen hadde jeg en time hvor jeg underviste i ART (har fast 3 timer i uka med det) - og det var fantastisk! Deretter bare det avsted til et møte med en annen kommunal etat. Når det var over var det tilbake til litt felles rydding på skolen. Så fikk jeg i meg noe mat og kokte kaffe og te til FAU møte. FAU møtet ble gjennomført, og kl 21 kunne jeg låse kontoret - etter 13 timer på jobb!! Så nå sitter jeg her og tenker på bunkene som ennå ligger på kontorpulten min --> sosial handlingsplan skal renskrives, rutiner til kvalitetsloven skal skrives, møtereferater skal skrives, ART timer neste uke skal planlegges, ART plakater skal skrives, ART post skal skrives og sendes ut, GSI rapporten skal skrives ferdig, ............ja....tror nok det er ennå mer :) og i morgen har jeg to timer med jobb før det er kurs i psykisk arbeidsmiljø. Blir nok en flott dag, og regner med at bunkene ligger like godt helga gjennom!!!

Har forresten gått 18 993 skritt i går og i dag! Foreløpig klarer jeg nesten målet mitt med 10 000 hver dag. Vi har blitt helt surrete på jobb........ folk tar til og med ekstra vakter bare for å samle flere skritt :) Jeg er heltid som jobber på verdens beste arbeidsplass!!! (Selv om det er hektisk til tider :))

Bildet her er av Geysir på Island - hvor vi var på personaltur i fjor. FLOTT TUR med FLOTT GJENG! :)

tirsdag 6. oktober 2009

Ubeleilig....

..å bli forkjøla og ute av form nå som jeg skal være så FLINK og gå masse hver dag.....!! Så i dag har det bare blitt 4852 skritt....det er langt fra 10000 det!!!! Men her sitter jeg med ei rennende nese og et skikkelig kuppehue!!! Passer dårlig dårlig!! Gubben er likedan....så vi sitter her og snufser i kor...hehe :) Sofie er frisk - og satser på at ho forblir det! Vi tok vaksiner i går - som forberedelser til Egypt-turen vår på nyåret. Så det kan hende det er grunnen til at vi to voksne er litt ekstra groggy. Vi fikk en i hver arm. Sofie fikk bare ei.
Det gikk forresten fantastisk bra for Sofie å ta sprøyt. Her ser dere forresten hotellet vi skal bo på....... GLEDER OSS VELDIG!!!!

Vi må ta litt flere sprøyter før vi drar - men...... gjør lite når vi har ei herlig uke på et flott sted i vente :)

Ellers går alt sin vante gang her i Skrasledalen. Dagene går med jobb og barnehage. Lyder har en haug med takstoler som skal leveres rundt om i landet - så han har lange kvelder for tida. Jeg har og bunker som bare blir større og større. Men... vi satser begge to på roligere tider sånn at vi kan få hodet litt over vannet. Og så hjelper det og å ha noe å glede seg til - sånn som ferietur :) Sofie har det bra i barnehagen. Det er like stas hver eneste gang ho skal i barnehagen - og det er fantastisk! Barnehagen har forresten fått egen hjemmeside - sjekk den HER!

Ønsker dere alle ei forkjølelsesfri og herlig uke!!!

torsdag 1. oktober 2009

10000...

...skritt hver dag - det er målet!! Vi er i gang med konkurranse på jobb - AKTIV MED JOBBEN!! Vi har to lag som konkurrerer mot hverandre - veldig morro! Men noen går det litt mer til hodet på enn andre...haha. Mitt mål er i alle fall å klare 10000 i snitt pr dag - men vet at uka blir alltid litt daff - så håper å få tatt skikkelig skippertak i morra og i helga.
Får vel kanskje bruke loggen til å holde dere litt oppdatert på hvordan det går :)
Ellers så dro onkel Kjell (Sofies onkel altså) til Madagaskar i dag. Håper snart vi får beskjed om at han har kommet vel fram...... alltid litt spennende med sånne lange reiser.
Ja..må og fortelle at vi nyter vi høstværet her - gleder meg alt til morgendagen! Nå venter en HAUG med håndklær som må brettes - skulle gjerne hatt en brettemaskin....:)