søndag 22. april 2012

Melkefritt....

...det er ikke lett det! Vi var på bakeri på fredag i Kristiansand - og de hadde INGENTING uten melk. Syntes det var litt dårlig! Tenkte jeg skulle ta for meg bakeriene en dag og høre med de. Noe burde de jo ha...... Vår lille frøken er da ikke eneste barn med melkeallergi som gjerne vil ha noe godt å spise på bakeri!!!! Heldigvis har vi baker på konsmo som har både brød og boller uten melk :)
Her ser dere Sofie som var baker mester i dag. Siden alma sov ble det ikke melkefritt denne gangen - men blir nok det neste gang.

lørdag 14. april 2012

Hipp hurra!

Alma er 1 år i dag :) tenk - alt ett år siden vi fikk ei prinsesse til inn i familien vår! Vi er rikt velsignet med to fantastisk herlige jenter! Vi har lagt noen kaotiske måneder bak oss med mye ut og inn av sykehuset pga alma si vekt og spisevegring. Men nå håper vi det går mot bedre tider. Ho har begynt å spise litt brød og det er bra :) Middag er ikke noe stor favoritt. Mandag skal vi til sykehuset i Arendal igjen - håper det bare blir en dagstur ;)
Nå sover bursdagsbarnet søtt og jeg sitter her med en haug klær som skal legges sammen- ssmtidig som jeg venter på at lyder og Sofie skal komme hjem fra sørlandsbadet hvor de har vært på tur med barnekoret.
Her er et bilde tatt til morgenen i dag av våre herlige jenter :)

søndag 8. april 2012

Bursdagsgave

I dag måtte vi ut og teste alma sin bursdagsgave fra tante Siren, besta og bestefar. Kjempemorro med sykkeltur :)

søndag 1. april 2012

God påske fra skrasledalen :)

Vi vil få ønske dere ei alle ei herlig påske. Her prøver vi å samle litt krefter og nyte våren. Som dere vet har det blitt litt mye sykehus på oss de siste månedene. Og litt mer blir det framover - men vi ser lys i tunnelen :) etter påske begynner jeg å jobbe 80 %. Alma skal da være 2 dager med pappaen sin og 2 dager med besteforeldre :) heldige alma'en vår ;) onsdagen skal jeg nyte hjemme med begge jentene.

Husk at; påskemorgen slukker sorgen ;)