lørdag 18. september 2010

Matfrustrasjoner og vinnerlykke...

....en rar kombinasjon...men men.  Har i grunnen ikke noen sammenheng...annet enn at begge tingene bli omtalt i dette innlegget her :)
Vi tar den dårlige "nyheten" først..nemlig matfrustrasjon. Å bo på bondelandet er stort sett alltid fantastisk....men....innimellom dukker det opp frustrasjoner. Som i går..når jeg skulle innom lokalbutikken vår og handle inn til kveldens taco-måltid. Er veldig fornøyd med butikken vår..,men i går....da ble jeg litt frustrert. Taco er jo ikke det sunneste alternativet, men....tenkte jeg skulle prøve å gjøre det så sunt som mulig i alle fall. Begynte med at jeg skulle kjøpe rømme.
Tenkte jeg skulle kjøpe den ekstra lette rømmen. Men..tror du den fantes....neida. Så det ble vanlig lettrømme.
Så gikk jeg til kjøttdisken og ville enten ha kyllingkjøttdeig eller karbonadekjøttdeig.
Tror du det fantes...neida.... det ble vanlig kjøttdeig. Så var det taco-lefser. Og der var det fullkorns-lefser som stod på handlelista.
Tror du det fantes...neida..ble vanlige lefser!!! Skulle så kjøpe sprayfløte på boks - den lette varianten. Tenkte en kopp kakao med krem hadde vært tingen til kveldskosen. Og jo...de hadde de....men...gikk ut  på dato om 3 dager!!! Så.....dermed ble det ikke fløte i det hele tatt :)

Vel..så til temaet: VINNERLYKKE! Og det er dagens gode nyhet. Når jeg åpnet fjesboka i dag stod det en hyggelig hilsen fra Anniche som driver Annas Rom på Langenes i Søgne.

Jeg hadde vunnet gavekort på 500 kr - og gavekortet skal brukes på hårspenner fra Den lille prikken over i'en (sjekk ut facebook-sida de har, nettsida er for tiden under oppbygging) .
 JIPPI!!! Nå skal Sofie og jeg shoppe hårspenner. Det er SÅ MANGE FINE!! Ta en titt du også :)
Ha ei flott helg!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

pensjonat frua sa...

hi hi! Ja sånn er det å bo på landet.....
Grattis med vinnerlykke da :)

CHRISTINAFRAAS sa...

Haha, liker matfrustrasjonen. På den butikken vi hadde der jeg bodde før (som er nedlagt nå), måtte man alltid sjekke, og eventuelt lete litt -for å ikke kjøpe melk som var gått ut på dato.

Og takk for koselig kommentar :D

Siren sa...

Dette innlegget liker jeg SÅÅÅÅ godt! Hahahaha ... veldig humor med Byremo Landhandel :-D