søndag 27. desember 2009

Juletid.....

...er ei herlig tid!!!!!!!!!!!!!
I jula har vi masse tid sammen med familie og venner - og det er topp!!!
Her er min flotte lillesøster sammmen med Sofie og hennes nye dokke, Amanda. Sofie og Amanda fikk like nattkjoler til jul. Men sjekk ut min flotte søster i hennes nydelige bunad. Tror jammen meg at jeg og skal ha bunaden på meg neste julaften. Den trengs bare å fikses litt på...så skal det bli stas! :) Vel- litt mer om hva vi har gjort i jula.

Jula har vært fantastisk for oss. Julaften feiret vi med både Lyders og mine foreldre og søsken. Det var en topp dag/kveld. Sofie er selvsagt kveldens midtpunkt
Det er jo ikke så rart når ho er eneste barnebarnet og tante/onkelbarnet .... og for å si det sånn, en kan se at ho nyter å være alles lille prinsesse. Julaften sprang ho rundt og delte ut gaver til alle sammen, og var en ivrig hjelper når gavene skulle åpnes. Selv fikk ho masse fine ting....gliset gikk nesten rundt til slutt. (slalomskiene skal testes i dag!!! )
Ellers i jula har vi vært masse sammen med familien vår i selskap - både Lyders og min familie. Vi har og hatt tid på kveldene til å spille diverse spill. Litt blodig ble det her en kveld da vi skulle spille Halli Galli. Stakkars lillesøster endte opp med en brekt negl..... blodet fosset!

Men Siren er ikke rådløs - ho tapet fingeren med en fingerbøl, men vi forandret til et litt roligere spill; Ligretto.

Til slutt i dette innlegget må vi sende en god juleklem til onkel Kjell som er i Madagaskar. Tusen takk for julegavene!! Sofie sier at du må passe godt på kyllingene ho fikk (ho tror du har de hos deg på Madagaskar)
PS! Kjell : Skal ta masse bilder ute i dag- sånn at du kan se hvor masse snø vi har!!! Regner med du er litt misinnelig på oss. Vi er forresten utrolig misunnelig på deg :) Håper du har det bra! Savner deg vettu!! KLEM

3 kommentarer:

Silje sa...

Så koselige bilder. Ser ut som om dere har hatt en flott jul sammen hele familien. Hvilken bunad er det Siren har? Samme som deg kanskje?

Siren sa...

Jeg har også Vest-Agder bunad, men stripestakk i stedet for svart og litt sånn forskjellig :) Men nå skal Bente også få det! - sant? :) Moro..

Kjempefine bildet Bente! - haha, nydelige bilder av fingeren min.. den begynner å komme seg nå :-D Mamma har forresten fingerbølen din.. regner med at det haster at du får den tilbake, du skal vel sy i kveld, som vanlig!

Kjell Roald sa...

Hei hei!
hehe, skal passe på kyllingene ja;)
Koselig å lese bloggen din;)
Godt vi kan være missunnelig på hverandre da.
Savnet en jul uten dere.
Godt nytt år!