mandag 18. januar 2010

Vintertid..

...er tid for å prøve nye ting. I alle fall når man er 4 år. Skrev i forrige innlegg om testing av slalomski. Det var jo kjempemorro!!
I går var det skøytene som ble testet for første gang....og det var MORRO!!! Sofie storkoste seg på isen. Ho lo høyt- og mente at om rompa hadde vært av glass hadde den knust. Og det hadde den nok...for det ble litt knall og fall. Men Sofie tok alt med et smil. (selv om ho på akkurat dette bildet ser litt tankefull ut)
Det hjalp og at vi etter ei lita stund på isen hadde pause med pølse i lompe. Må vel sies som sant er at det var vi voksne som hadde varme pølser - Sofie vil ha de kalde. Men....det er like koselig for det :)
Vi hadde besøk i helga og lørdagen måtte vi jo ut og renne. Og naboen (Pamler som Sofie kaller han - han heter egentlig Palmer) hadde funnet ei stor presenning..og det ble det virkelig fart av.
Ellers har Sofie og Frida brukt store deler av helga på å leke prinsesser - det er glitter over nesten hele huset. Men hva gjør vel det - bare tullene har det morro og leker sammen.
Vil og bruke bloggen her til å takke familien Pedersen for ei flott helg. Gleder oss til dere flytter hit :)

Ingen kommentarer: