lørdag 20. februar 2010

Sommer og sol...

...det liker vi!!!
Derfor satte vi 11. februar nesa sørover og dro til Egypt. Og det var helt fantastisk deilig!!!!! Vi hadde ei hel uke med BARE SOL OG VARME! Kan det bli bedre? Vi reiste til Hurgada - til Hotell Aguamarine. Forventningene var store....og de ble stort sett innfridde.
Fikk et lite slag i trynet når vi kom ned til flyplassen og der hersket ikke annet enn KAOS!! Men.... da vi endelig kom til hotellet og mor (altså meg) fikk det rommet ho hadde bestilt,var vi alle fornøyde. Det gjelder nemlig å stå på krava....har man bestilt utsikt mot basseng så skal man ha det man har bestilt og betalt for! Så vi var så heldige at vi fikk et rom med basseng 1 meter fra vår veranda. Sofie syntes det var strålende...tenk å ha eget basseng ei hel uke. Så nå lurer vi på om ikke bare pappa kan bygge et her i Skrasledalen og :)
Vi hadde i flott uke - tror Sofie tilbrakte halve uka i bassenget. Og så hadde ho og noen dager i Bamseklubben. Det var veldig stas. Fikk leke med andre barn i 2 timer hver dag - kjempemorro! De gikk på skattejakt, lekte sirkus og masse annet.
Eller så treff Sofie og ei jente som het Mia som ho hadde masse morro med. Vi vil hilse masse til Mia og mammaen og pappaen hennes og takke for ei koselig uke.
Siste dagen vi var i Egypt var vi på båttur og vi fikk snorkle og sett masse flotte fisk. Kan absolutt anbefale å ta en sånn tur på Rødehavet om du skal til Egypt. Var rett og slett fantastisk. Lyder hadde en dag med dykking - men fikk kun ett dykk pga forkjølelse. Skulle dykket to dager til, men det måtte han avlyse. Litt kjedelig var jo det...men vi får ta det igjen neste gang vi skal nedover. For det er det sikkert vi skal altså!!! Kanskje ikke samme stedet...men...Egypt skal vi besøke igjen.
Var skikkelig nedtur å komme hjem til all den snøen som er her nå.... så i dag har Sofie og jeg murt oss inne her i huset og bare koser oss.(Lyder er ute og hjelper noen med å skuffe snø....stakkar) Det brenner lys på både kjøkkenet og i stua og på peisen har vi full fyr! Sofie syntes vi bare skulle flytte til Egypt og bo der fram til sommeren kom i Norge. Og jeg var vel egentlig ganske så enig med ho..hehe. Men...måtte nok hatt med meg familie, venner og jobb på flyttelasset om jeg skulle forlatt Norge. Så...tror nok vi bare blir værende her, og så får vi heller ta litt flere turer og besøke varmen.

I morgen må vi nok bare ut i kulden....for da skal vi være med på å arrangere skidag ved skolen. Og så gleder vi oss til neste helg.....for da får vi besøk fra Fredrikstad. :) Å så glad jeg er for gode venner!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer: