onsdag 18. august 2010

Herlige hårspenner....

...og en konkurranse :)
Jeg skal med dette innlegget delta i en konkurranse  på Anniche sin blogg :)

Premien er nemlig gavekort som kan brukes på hårspenner....og som jeg gjerne skulle vinne den!!! Spennene det gjelder er fra "Den lille prikken over i'en". Jeg kjøpte den aller første spenna til Sofie i dette merket på Annas Rom  på Langenes i Søgne. Og........ jeg ble forelsket i de spennen med en gang. Det var en anti-skli funksjon på de - så de hang fast i Sofie sitt hår......og det er absolutt ikke vanlig!!!!! Ho har veldig glatt hår (arvet etter sin mor....altså meg...... som smertelig fikk erfare at x-antall hårnåler og mengder hårspray ikke var nok til å holde håret på plass da jeg giftet meg. Frisyren hodt ikke gjennom middagen en gang.... Oi..det var en lang digresjon :)) Men som sagt...disse hårspennen er fantastisk.

Sist jeg var innom Annas Rom var Doris som lager de herlige spennen der. Og ....de var bare helt nydelige!!! (Og Doris var jo bare et fantastisk herlig menneske :))  Ho hadde et enormt utvalg av hårspenner med seg. Jeg kunne hatt de alle sammen!!

Ho fortalte og at det var ikke noe problem å lage i andre farger eller fasonger om man ønsket det. Ho laget gjerne spenner på bestilling. Ho hadde og noen fantastiske hårbøyler som spennene kan festes i. Så...sånn en skal nok bestilles til frk. Sofie.

Ho hadde og noen flotte organisatorer til produktene de selger. Så....tror kanskje jeg må bestille en sånn til frøkna mi til jul :)

Vel..eneste stedet jeg vet om som selger disse spennene er Annas Rom. Så ta deg en tur dit og bli forelsket i hårspennene...men obs obs! Stor fare for at du forelsker deg i hele butikken :) Det har nemlig jeg gjort!!!! :)

Ingen kommentarer: