onsdag 11. august 2010

Sommerferien.....

...er dessverre over, og i morgen er det på tide å komme seg på jobb igjen. Har vært på jobb hele uka og litt forrige uke, men det er først i morra at resten av lærerne kommer. Blir koselig å starte opp igjen. Men...har vært fantastisk med ferie....og skulle gjerne hatt litt mer.... :) Men..altså...vi har hatt en herlig ferie! :) Startet med tur på sommerstevne til DFEF i Drammen. Var topp!! Traff mange kjente - og både liten og stor koste seg max!

Sofie fikk være med å sunget sammen med sine favoritter: Seven - jentene. Og det var VELDIG VELDIG stas. Innimellom ble det nok mer titting på jentene enn sang og dans....men... ho var kry og strålte som ei SOL!
På lørdagen gikk vi i stort tog gjennom Drammen sentrum. Her er flaggborgen med alle landene som DFEF driver misjon. Kan ikke alle landene....men.... morro at jeg faktisk har vært og sett arbeidet i 2 av landene.... nemlig Spania og Ukraina. Besøkte de landene når jeg for MANGE år siden gikk på bibelskole.
Vi fikk årskort Dyreparken til jul - så noen få turer har det blitt der. Traff jo mange "kjente" der.... :)

Benjamin (Tor Sigbjørnsen) og resten av Kaptein Sabeltanns menn er det ALLTID like morro å se opptre. Har jo jobbet og slitt noen år inne i Sabeltanns verden...så det er liksom litt som å komme hjem.
Tante Sofie traff vi på i Kardemommeby. Og ho var like sint som hun pleier å være.

Sofie og jeg hadde en jentetur til byen. Vi besøkte fylkesmuseet og der traff vi Johanne vaskekjerring som fortalte om gamle dager og hvordan det var å leve da. Morro for alle generasjoner.
Sofie hadde noen dager på campingtur med besta og bestefar. Og da benyttet Lyder og jeg oss av fridagene og dro til Kragerø Spa og Resort. Jeg hadde spa behadlinger og Lyder spilte golf.

Vi fikk og med oss en konsert med Bjørn Eidsvåg og Melissa Horn. Vi hadde noen herlige dager.


Vi var og ei uke i Danmark. Deler av ferien der var vi sammen med fam. Høyland. Det var kjempemorro!! Og deler av ferien der var vi tre alene.

Vi besøkte både Djurs og Legoland.....alt falt i veldig stor smak hos både liten og stor. Når vi tre er i en park er stort sett fordelinga slik: Sofie og Lyder springer rundt og tar karuseller..... jeg sitter og passer på sekken, og tar bilder :) Innimellom er jeg med oppi et eller annet...men det må ikke være noe som går rundt og rundt. For da ender jeg med hodet ned i første og nærmeste søppelbøtte.... :)
Sofie og Lyder planlegger hvilken karusell de skal ta nå.


Og så måtte vi prøve å lage litt STORE såpebobler...MORRO!

Jippi...enda en karusell........ Sofie elsker det!!!! Og pappaen likeså!!!

Her ser du vår lille ridderprinsesse........ vel fornøyd med besøket i Legoland.....og vi setter nesa hjemover til Norge med mange gode minner i bagasjen.

Kos deg med bildene fra ferien vår.
Og ha en herlig høst!!! KLEMMER

1 kommentar:

pensjonat frua sa...

Så herlige ferieminner!!! Hørtes ut som en topp ferie dere
har hatt :-)