mandag 22. november 2010

Ja, vi lever......

...... og har det bra :)

Fikk i dag en etterlysning om bloggen var gått helt i dvale - og det har dessverre føltes litt sånn denne høsten. Men nå går det mot jul - og det er herlig!!! Men som sagt....vi har det veldig bra her på bondelandet for tida. Litt trøtt er mor selv - men grunnen til det er jo bare fantastisk - vi blir nemlig en familie på 4 stk i april/mai. Så...derfor har kvelder og ettermiddager blitt brukt mye til soving. Men...håper det snart snur og at energien kommer tilbake :) og nå som det nærmer seg jul gjør den nok det :)
Høsten har forutenom soving og blitt brukt til å være masse sammen med familie og venner. Vi har hatt en tur til Fredrikstad.  Far har vært en tur på cruis Oslo-Kiel og mor har hatt jentetur til København. Og Sofie har blitt hele 5 år denne høsten. Og ho gleder seg veldig til å bli storesøster.

Så...... får prøve å bli flinkere til å oppdater nå som vi satser på at energien er tilbake :) Ha ei herlig førjulstid!!!

1 kommentar:

Silje sa...

DETTE var en fantastisk nyhet Bente..... så utrolig glad jeg ble nå. Håper formen er stigende og at du koser deg resten av ventetden.... Har dere fått vite "fargen"?? Superglad klem fra Silje