onsdag 1. desember 2010

I dag er det 1. desember......

...og julestemninga er kommet i heimen!!!! Jeg har ikke alle 7 slagene i boks...og det blir nok aldri 7 slager her i huset, men det er ikke det viktigtste. Viktigst er å kose seg sammen med familien sin. Og det har vi gjort i dag. Jeg har vært på studier i dag - rektorprogrammet på BI- og det var forresten en kjempeinteressant dag!!! Men...det var en liten digresjon.....hehe. Lyder har og vært på jobb og Sofie har kost seg sammen med besta. Ho kom hjem med to bokser med pepperkaker  og et julekort til meg. HERLIG!!!
Men....siden det nå er desember har dagene fått noen faste ting som må skje: Sofie må åpne kalenderen sin. Ho har pakkekalender - og i dag var det en jojo i den. Og den falt virkelig i smak.
Ellers så har vi en viktig desembertradisjon - nemlig datolys. Har en lysestake fra Holmegaard.....og der er der et stort kubbelys. Tidligere har vi aldri klart å brenne det helt ned....men...satser på at vi klarer det i år!!! Håper nemlig på en herlig og litt avslappende desember :)
Og så har jeg i år kjøpt en ny desember-favoritt....nemlig denne herlige lysestaken her. Den har 24 lys  og nummerert med 1-24, så vi skal brenne et lys hver dag. Så dette er min adventskalender. Kjøpte forresten denne herligeheten på en fantastisk butikk i Fredrikstad som heter Lille Spesial. I fjor kjøpte jeg opphenget til Sofies pakkekalender.

Må forresten og legge ut et bilde fra da vi var i Fredrikstad hos Marianne og Lars. Det var ei fantastisk flott helg!!! Sofie fikk være med Marianne og lage decopage på glass - og de ble utrolig fine. Besteforeldrene var de heldige utvalgte som fikk de i gave.


Håper dere alle får en fantastisk flott desember måned. Ta vare på familien din og nyt tida sammen med de :)
KLEMMER

1 kommentar:

Berit sa...

Nyyydelig adventskalenderstake!! Mistenker deg for å ha funnet et skattkammer i Fredrikstad :)

Håper du finner roen til å la hver dags lys brenne heeeelt ned! :)