torsdag 5. mai 2011

Familien vår har blitt 4!!!!!!!

Endelig - så har familien Naglestad blitt 4!!! 14. april kl 21.40 såg lille Alma dagens lys! Vi er verdens stolteste foreldre - tenk nå har vi blitt velsignet med 2 herlige jenter!!!!!!!!!!!!!! Alma er så snill så snill.....sover og spiser :) Og Sofie er verdens beste storesøster. Er så snill og kjærlig med sin etterlengtede lillesøster. Så nå nyter vi våren og livet!


Alma ble født noen uker fær termin - fødselen ble satt i gang pga at jeg hadde enda et gallesteinsanfall. Men - allikevel veide ho 3780 gr og var 49 cm lang. Vekta ho si reduserte seg en del - pga at ho hadde gulsott. Så ho måtte ha et døgn i lyskasse - men etter ei uke på sykehuset så kom vi hjem til Øydna. Og herlig var det!!!! Mor her har styret med litt gallesteinsanfall etter fødselen - så det har blitt litt medisisner og sprøyter for å komme meg gjennom anfallene. Men - nå ventes det på operasjon. Så....vi satser på at det skjer fort sånn at vi kan nyte resten av sommeren uten å gå å være redd for anfall.


Dere må nyte disse herlige bildene som min fantastiske venninne Berit har tatt av Alma. (flere bilder på denne linken her) Skal snart ned til ho med begge prinsessene mine og ta bilder.

Ha en herlig vår!!!!

2 kommentarer:

pensjonat frua sa...

Gratulerer så mye!!!herlige jenter, ho lignet på storesøster:) Og sååå flotte fotograf bilder, wow sier jeg bare!!!!! Go bedring til deg!

Ragnhild og Harald sa...

Gratulerer :-) Endelig nådde nyhetene Afrika! Hun er jo nydelig. Gratulasjoner til Sofie som storesøster. God bedring og alt godt ønskes dere. Hilsen Ragnhild og co.