søndag 4. september 2011

Sommerferien vår.....

....var bare fantastisk!!! Godt å se på bilder og minnes flotte dager når jeg sitter her i go'stolen og  ser ut på regnet som  PLASKER ned!
Som du kanskje har fått med deg -- så kjøpte vi campingvogn i vår - og vi har storkost oss på tur i sommer! Nesten 4 uker i campingvogn har det blitt.

Vi hadde første turen i pinsa - da var vi på Pinsefestivalen på Dvergnestangen. Deretter var vi ei uke på sommerstevnet på Karmøy.

Og så bare det østover. Stoppet et par dager i Fredrikstad for å besøke Marianne og Lars. Og så for vi til Sverige og Baldersnäs herregård.
 Der var vi i bryllup til Esther og Frode - og jeg var forlover. Brudeparet var fantastisk - og det samme var festen. Bryllupet ble feiret ute- et rett og slett skikkelig romantisk og herlig bryllup. Jeg storkoste meg som forlover- og takker stort for oppdraget!

Deretter drog vi videre til Daftø Camping i Strømstad. Hadde dagsbesøk til Liseberg i Gøteborg en dag.

Og når vi først var på den kanten av landet måtte vi jo og få med oss allsang på Grensen.

Som dere ser av bildet under her så har Sofie blitt  tippa tannlaus i løpet av sommeren. Og den siste tanna mistet ho i Sverige - og da kom selvsagt den svenske tannfeen med svenske penger :)

Etter å ha vært hos søta bror en stud drog vi til Gvarv og Teksten Camping. Der traff vi besta og bestefar - og det var topp!!! Selv om det regnet både "katter og hunder" hadde vi noen flotte dager sammen. Tida ble brukt masse til å spille spill. Men vi måtte jo og ut og vasse i sølepyttene litt :)

Etter å ha vært hjemmom et par dager tok vi vogna med til Solstrand Camping. Og der hadde vi FANTASTISK flott vær. Vi nøyt flotte dager sammen med mange herlige mennesker. Vi fikk og litt besøk og det var topp! En av dagene freste Lyder til Sandnes og kom hjem med en knallgul båt. Men båten var topp den - så vi hadde noen flotte turer på sjøen. Her ser dere oss på vei gjennom spangereidkanalen.

Selv om vi ikke alltid var like heldige med været i sommer har vi hatt en herlig ferie!! Nå er vi tilbake i hverdagen og nyter herlige sommerminner!!

Ha en herlig høst!!!

2 kommentarer:

Silje sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Silje sa...

Uff og uff... Jeg som har mast og mast om blogginnlegg og så har jeg jo ikke kommentert...

Ferien deres så helt herlig ut...
Huske tilbake på våre egne turer med campingvogn. De var som regel veldig våte, men koselig likevel. Lille frøkenfryd blir jo bare større og større, og store frøkenfryd blir mer og mer lik camilla og tyven. den gir jeg meg ikke på...

Herlige jenter dere har...

Nydelig forloverkjole du hadde på deg...

Her er vi hjemme med 2 syke gutter i dag. 1 stor og 1 liten. Det er nesten mer travelt enn å være på jobb....

Fin uke til dere i Skrasledale!