søndag 20. november 2011

Snart jul.....

..og da er det tid for å se gjennom bilder og lage diverse julegaver. Kan jo ikke skrive hva  jeg lager - men det er temmelig tradisjonelt. Og de som får disse gavene blir like glad hver gang :) Så når jeg da gikk gjennom disse bildene måtte jeg jo bare lage et lite blogginnlegg og vise fram noen av skattene mine.
 Se disse to herlige jentene våre - bildet er tatt på elgjakta i høst. Tida løper av sted. Er jo ikke lenge siden bildet under ble tatt - på sykehuset i Kristiansand. Sofie som verdens stolteste storesøster - og det er ho ennå!!! Makan til herlig jente skal du lete lenge etter (og dette sier mora som absolutt ikke er innhabil..haha) Alma er og så snill som dagen er lang. Det siste har ho sovet 12 timer hver natt, og da kan man ikke klage!
Måtte bare ta med dette bildet av jentene og - tror det er tatt dagen vi kom hjem fra sykehuset - og Sofie synger nattasang for lillesøstera si. Den store prinsessa vår har et hjerte av gull.
Her ser dere forresten et bilde av Alma - takk for to dager siden. Det er ikke lett å få tatt fine bilder av ho når det brukes blits...for ho skvetter av den minste lyd og kniper igjen øynene når lyset blir for sterkt, Men herlig er ho uansett. Vi er så glad i vår lille prinsesse.


Må jo og legge ut et lite familiebilde. Ikke ofte vi alle er på bilde sammen - men dette ble tatt i Almas barnevelsignelse i høst. Verdens beste mann og døtre har jeg :)
Helt helt til slutt må jeg vise dere hva jeg fikk av lillesøstera mi i dag - ADVENTSKALENDER!!! Jeg har aldri hatt pakkekalender før....så jeg ble KJEMPEGLAD!!! Jeg er kjempeglad i deg, Siren!!!
Ha ei flott uke, folkens!!! Det er SNART 1. søndag i advent! JIPPI!!

1 kommentar:

Fruen på Hellåsen sa...

Himmel hvor fort tiden går!! Lillejenta er jo blitt så stor!:) Nydelige jenter!
Ang den kalenderen så er jeg litt misunnelig...;) kunne ønske mine søstre tenkte på meg å lagde en slik en!!:) får ønske meg en til neste år!:) klem fra "naboen";)