søndag 6. november 2011

Ut på tur....

....aldri sur. I alle fall ikke når det er en tur som inneholder pølser, bål, kakao, kaffe, kake og GODE VENNER!! I dag gikk turen til lysløypa og området med lavo, gapahuk og bålplass. Har ikke noen bilder fra i dag - dessverre (jeg har klart å gjemme speilreflekskameraet så godt at jeg ikke finner det....ikke bare bare når tyver sniker rundt på Byremo!) Men sist vi var på tur var vi sammen med familien Høyland (ja....de var jo selvsagt og med i dag..hehe) - og da hadde Berit med seg kameraet. Her ser dere noen herlige blinkskudd!! :)
Her ser dere Alma og meg - godt kledd for all slags vær. Alma er snart 7 måneder - tida går fort!!!
Nå er det 1 1/2 måned til jul - og denne perioden skal jeg virkelig kose meg! I dag ble nemlig siste oppgave på "rektorskolen" levert - eller dvs vi skal inn å levere den på onsdag. Men den skal bindes inn i morra. Herlig å få den unnagjort!!! 
Vel..tilbake til tur temaet for dette blogg innlegget.

Her ser dere hvordan vi gjør det på landet når vi skal gå opp mange bratte bakker og det er mange små bein som skal ut og gå.......hvordan de voksne kom til toppen av bakkene nevnes ikke..hihi!!
Her er Sofie -jenta vår.
Nå sover ho søtt - ligger til lading for å stå opp tidlig i morra og ile av sted til skolen. Ho koser seg virkelig på skolen. Ho synes det er morro alt sammen. Men....friminuttene er morsomst! 
Vel....nå får mor her ha en liten rydderunde i heimen før det er tid for litt søvn og opplading til atter en husmordag.
Ha ei herlig uke...det er meldt herlig høstvær! Det skal nytes!

2 kommentarer:

Tonje W Olsen sa...

svar: Hei Bente!
Ja, jeg tror nok bildene ble veldig fine. Hun var veldig blid og koselig og best av alt; veldig naturlig! Så bildene ble veldig lite oppstilt. Det liker jeg svært godt :)

JEg må se ann litt hvor jeg er 1.Des. Jeg jobber jo fremdeles i moss, og det er ikke mindre enn 8 timer å pendle hver vei. Men det hadde vært hyggelig!
Hilsen Tonje

Tonje W Olsen sa...

Hei igjen :)

Ja, jeg håper jeg får mulighet til å bli med! det hadde vært godt å bli kjent med noen andre enn Harald og Kuene til tor-erik.
HAr merket at alder ikke har noe å si på vennskap her i bygda. Men sån blir det kanskje når det er så få å "velge i". Mn jeg syntes det er bra at alder ikke er noen hindring. Man påvirker hverandre i hverandres retning og de tror jeg alle har godt av! Derfor det er koselig å komme sammen masse jenter å holde på med noe stort sett alle jenter liker :)