fredag 1. mai 2009

Det er rart med det derre.....

....savnet!!! Savnet setter seg som en klump i magen.....og er både godt og vondt samtidig. Mitt savn dukket opp igjen for fullt i går. Fikk en tlf på jobb kl 19.30 i går fra min kjære. Han fortalte at jeg hadde fått besøk. Og så hørte jeg en stemme som sa : "hei, Bente...det er..." Og så dukket alle gode minner fra Kvås VGS opp igjen...og savnklumpen i magen. Savnet etter alt det fantastiske som vi hadde der!!
Men...tenk.... Sigbjørn, Karoline, Irene, Solveig og Linda kom på besøk. Så glad jeg ble!! Det var bare å hive seg i bilen og komme seg hjem så fort som mulig. Så utrolig koselig det var å se de igjen. De er elever på Lundeneset nå- flotte blåruss :) Var så koselig å skravle med de igjen, og godt å høre at de har det bra. Og samtidig godt å vite at de og savner Kvås tida :)
Kvås VGS har satt seg som et godt minne midt i hjerterota mi!! Alle folkene der vil alltid bety noe spesielt!!!!!!!

Må kanskje gi en oppdatering på Sofies hete tilstand også. Ho har hatt både øre- og halsbetennelse. Det fikk vi konstantert etter legebesøk onsdag. Men er på returen nå. Ho har ikke feber lenger - er bare litt slapp. Stakkart liten...ho har ikke klaga over hverken hals eller ører. Men...godt ho er nesten frisk igjen :)
I dag venter vi besøk av en liten gjeng fra Figgjo - Trine dukker opp sammen med sine småtroll Frida og Kasper i løpet av formiddagen. Vi gleder oss :)
Skal bli godt med koselig langhelg!!!
Håper dere alle får noen flotte dager og husk at å savne kan være bra det og - for da har du i alle fall opplevd noe fantastisk!!

1 kommentar:

Karuulaina sa...

:)

Et koslelig innlegg.
Å litt trist, då..