tirsdag 28. april 2009

Tingenes tilstand.....

..er litt hete her for tida. I alle fall for Sofie. Ho er til på tredje dagen sin med 39 i feber. Ikke særlig morro...men når paraceten er spist er humøret ho sitt bra. Så dermed nyter vi en dag hjemme. Akkurat nå ser frøkna på barnetv...og mor blogger.
Skjer masse her for tida! På lørdag var gubben og jeg på IKEA og SHOPPET masse!! En full bil og en full tilhenger - så nå ligger det flapakkede ting rundt omkring i hele huset. Men så morro det skal bli når alt blir ferdig!!!!!!!!!!! Gubben monterer for fullt hver eneste kveld. Skal lage meg et arbeidsrom i spisestua -gleder meg masse! Endelig skal alle bøkene få sin rettferdige plass i bokhyller. Og jeg skal få system på x-antall kasser som står rundt forbi!!

Kameraet mitt er til reperasjon...så foreløpig blir det ingen bilder. Men lover å legge inn noen når alt er klart ...om kameraet er kommet i retur da!!! Men som dere ser så har dattera vår arvet mors interesse når det gjelder å ta bilder - dette er fra turen til Paris i påska :)
Det er deilig med vår! Til helga får vi besøk av gode venner - og da satser vi på herlig vær sånn at ungene kan leke ute og mødrene drikke kaffe :)
Siden kameraet er på kamera-sykehuset legger jeg inn noen andre vårbilder - sånn at dere kan se at våren er kommet til indre agder også!! Snøklokker titter opp av jorda og sykkelen kommer fram fra boden - DET ER VÅR!!

3 kommentarer:

Silje sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Silje sa...

Etter så mange dager med høy feber er det kanskje lurt med en tur til legen og ta en CRP....Lykke til og god bedring fra oss litt "nord".

Bente sa...

jupp....enig..så er der feber i morra tidlig blir det tlf til doktor dyregod! :)