onsdag 8. april 2009

Askepott ....

...påska 2009 sitt høydepunkt!
Vi har kost oss i Paris i ei hel uke. Det har vært TOPP!!
I 4 hele dager koste vi oss i Disneyland. Det var absolutt turens store høydepunkt. Vi traff mange kjente og kjære figurer - men mest stas for sofie var det nok når Askepott dukket opp.
For en mamma å få se det blikket når heltinnen dukket opp......ja det vil varme i lang lang tid!!!!!! Og å se smilet som bredte seg på munnen når den etterlengtede prinsessekjolen kom på.... ja det er ubeskrivelig. Vi er blitt så uendelig mange mange oppleveleser rikere. Og så er det så godt å få være sammen med sine kjære og bare nyte late dager.
Etter 4 dager i Disney for vi avsted til nytt hotell i Latinerkvarteret. Her var vi og i 4 dager. Vi har hatt skikkelig bysigthtseeing - topp!! Vi har tatt metroen mange mange ganger, sett Eifeltårnet, Sacre Coeur, Les Invalides, Louvre, Pompideu-senteret, Obelixen, Triumfbuen....ja....masse masse mer.
Blir bare en kort rapport!!!
Nå er vi hjemme vasker klær....utrolig mye skittentøy i løpet av ei uke! Resten av ferien skal vi tilbringe med vår familie her hjemme :)

Bortebra, men hjemme best!!

2 kommentarer:

Smulen sa...

For en herlig prinsesse... Det er deilig å kunne gi barna noe de så inderlig ønsker seg.Disneyland har jeg også vært i, vel og merke for 12 år siden da,men det var en opplevelse... Kos dere videre i påsken!

Berit sa...

Det MÅÅÅÅ ha vært en stor opplevelse, ja!! :) Så greit å få med litt for alle .. selv om jeg tenker at Disney var gøy for flere enn Sofie ;)