søndag 7. juni 2009

Tid for tur..

...igjen :)
Nå er det bare å sove to netter til - og så drar Sofie og jeg på tur til Mummidalen i Finland. Vi skal reise sammen med Frida og Trine - så det blir en skikkelig jentetur! Vi gleder oss så masse. Blir så koselig å ha noen flotte dager sammen med gode venner. Kjenner jeg er så utrolig klar for å være borte fra jobb noen dager og lade batterier! Gleder meg til mange koselig kvelder med skravling sammen med verdens beste venninne. Og Sofie gleder seg til å leke og ha det morro sammen med Frida som ho er så glad i.
Så nå gjenstår det å pakke litt og ordne en del ting og tang på jobb...men så er det tur.....!!

Ellers så har vi den siste tida her vært sånn som den er hos de fleste av dere....tror jeg da... Våren er jo ei hektisk tid, og da blir det ikke tid til å blogge noe særlig. Vi har fått plantet litt i krukker og potter og gubben har begynt å støype fine kanter ved enden av tomta - så nå er det snart klart for asfaltering av siste del av tunet (resten har belegningsstein). Så nå blir det så fint og flott her ute atte. Sofie koser seg med å være å leke i lekehytta, sykle eller skli. Og nå er det ikke lenge til vi får nye naboer i vår lille grend - Skrasledalen. Og det gleder Sofie seg masse til (ja, vi voksne også, altså..hehe) Men grunnen til at Sofie gleder seg er at Taline skal flytte hit. Ho og sofie skiller bare noen få uker - og de leker veldig godt sammen. Og Sofie er allerede kjempeglad i Taline og spør etter ho hele tida! :)

Ja- som dere skjønner så går dagliglivet her i Skrasledalen sin vante gang :) Så selv om det blogges lite...så er vi da her!! :)

2 kommentarer:

Silje sa...

God tur og kos dere meass!

LYKKEBO sa...

Så gøy!

Må være en opplevelse for de små!
God tur og kos dere masse!!