søndag 23. januar 2011

Tiden flyr av sted....

.... og det er jo morro siden vi går spennende tider i møte her i familien. Som nevnt tidligere så blir vi 4 stk i løpet av våren - Sofie skal bli storesøster. Termin er 3. mai. Og vi gleder oss veldig!!! Magen vokser - Sofie syntes til og med at mammaen hadde blitt litt tjukk....hehe. Og mammaen, ja ho er vel litt enig i det :) Men...det er godt å se magen vokse og kjenne at jenta i magen sparker.
Forrige uke var jeg på studietur til London sammen med 39 andre medstudenter fra BI, Kristiansand. Vi går på rektorprogrammet til UDIR, og så skulle vi ha ei samling i London. Det var en fantastisk tur. Foreleserne var fantastisk flinke og inspirerende, skolebesøket var engasjerende og reisefølget var TOPP!! Dagene var ganske fullbooket, men litt shopping og sosialt ble det jo. Fikk med meg en musikal også....ble Mamma Mia, og den var veldig bra!!! :)

Må og fortelle om en ting til som har hendt i familien vår :) Vi har nemlig kjøpt campingvogn - så til sommeren skal vi teste ut campinglivet - og det kan jo bli spennende!!! Er vel ikke akkurat typen som liker grilldresser....hehe...men....skal bli morro å se om vi liker campingvogn - livet. Har reist med campingvogn før - men aldri hatt vår egen. Så dette blir morro. Vi har kjøpt en Hobby 545 Excellent.
Vel - dette var et lite livstegn fra meg :) Ha ei herlig uke!!!! Lover ikke å komme kjapt tilbake her på bloggen..men...kan jo love å kanskje prøve :)

2 kommentarer:

Silje sa...

Ha, ha...
Godt du lover å kanskje prøve!!
Alltid så koselig å lese oppdateringer fra Skrasledalen.
Godt å høre at alt står bra til. Nærmer seg med stormskritt nå.
Er vel på tide å lete etter noe rosa å få på pinnene til våren da.. ;)
Fin uke til dere alle 3

Berit sa...

oioioi, ska sei! Den så flott ut! :)
Jeg har alltid sagt at campingvogn ikke er noe for meg, men det er jo små hus som triller rundt på veiene - og når komforten øker, øker vel også lysten .. på campingvogn, altså..

eller kanskje Terje og jeg skal få oss bobil når ungene er ute av redet ... hvis vi fortsatt har sertifikatene - og helsa i behold :)

Kos dere!!