torsdag 21. august 2008

Hurra for deg som fyller ditt år..........

Sofie har blitt 3 år. Og ho er ikke lite stolt heller da..hehe. Første orda som kom når ho våkna på bursdagen var: "Jeg har bursdag i dag." Og dagen ble flott! I barnehagen fikk ho krone, og hjemme ble det feiring med besteforeldre og onkel Kjell. Gavene var mange- og alt var like morro å åpne og alt falt i like god smak. Pappaen var og fornøyd- for han fikk noe mer å skru på..hehe! Så i dag har sykkelen blitt skrudd sammen, det elektroniske flyet fikk rett batteri og stolen til dokka ble og plassert ved bordet.
Får tårer i øynene når jeg sitter og tenker 3 år tilbake. Tre år som bare har løpt av sted. Tre år fylt med glede. Glede som ikke kan beskrives. En mammas glede over å få oppleve sitt kjære barn vokse og utvikle seg til et selvstendig individ. Et individ med følelser og meninger- til tider sterke meninger -hehe. Ingenting slår det å få oppleve kjærligheten som et barn gir sine omgivelser. Barn er fantastiske.

Kjære Sofie, du er mi solstråle. TAKK for all kjærlighet du gir meg og pappa. DU ER GULL VERDT! Gratulerer med 3 års dagen.

1 kommentar:

Silje sa...

Høres ut som en fantastisk bursdag. både stor og små fornøyd. sånn skal det være! Klem Silje