lørdag 31. januar 2009

Helgerapport...

.....fra en tidlig morgenstund!!!
Jeg sier det bare...kl 06.00 er for tidlig å stå opp!! Men da syntes Sofie at det var ok å våkne og være blid og fornøyd. Så....kl 6.18 var det ikke snakk om å skulle sove lenger - så da var det bare å stå opp og la dagen begynne. Takk og lov for disney playhouse en så tidlig morgen...... for derfor fikk jeg meg nesten en time på sofaen med øyane igjen .... deilig!!!
Nå har vi spist frokost og Sofie sitter og tegner kort til bestefar. Han blir nemlig 60 år i morgen og det må jo feires :)
I dag skal Sofie være hos besta og bestefar litt. Ja...forresten så er og tante Siren hjemme i helga - så Sofie gleder seg veldig til litt tante tid!! Jeg skal opp til Eben Eser (menigheten vår) og male litt. Vi holder på å pusse opp peisestua (det er ikke peis der da.... :) Men... vi har malt vegger, tak, vinduer og dører. Vi har flytta på ei dør og bygd kaffebar. Så nå skal snart denne fantastiske maskinen monteres... (eller....den er nesten helt lik da).

Så nå er der snart mulig å få GOD kaffe på Byremo og.

Ha en flott dag folkens!!

3 kommentarer:

Silje sa...

Koselig med tante-besøk da... Tenkte Sofie liker seg da...
Her blir det baking i dag også.. Barnebesøk er travelt...
GOD HELG til dere!

Berit sa...

vil ha, vil ha!!!

Er det mulig for resten av bygda å få seg en skvett kaffi, eller??
Vel.. nå er ikke bygda SÅ liten at jeg er resten av bygda, men ... you know what I mean :)

Bente sa...

Joda, Berit! Du skal få så mye kaffe du bare ønsker. Skal invitere deg så fort alt er klart. Og så skal vi snart ha en kafe dag vettu hvor resten av bygda inviteres og!!:)