søndag 11. januar 2009

Hva har skjedd i det nye året....

...2009!! Året er bare 11 dager, men masse har skjedd allerede! Jobb og barnehage har startet opp igjen. Og alle nyttårsforsetter er vel allerede brutt...men men....har det jo gøy for det :)
Sist søndag - 4. jan - var "hele" øydna gjengen samlet på isen. Sofie fikk testet skiene sine, for det var jo kommet LITT snø også. Og på isen var det jo greit å gå siden det var så flatt.
Ellers ble både skøyter og diverse motorkjøretøy testet. Kan jo kjenne at jeg blir en smule irritert over all kjøringa...men..vi bor jo på landet, så må vel kanskje bare leve med det..... eller.... hmm. Litt kjøring er greit, men å ha 5 minutter med fred uten motordur hadde jo av og til vært fint :) Jaja.... skal ikke syte mer. Vi hadde i alle fall en fantastisk dag på isen.
Og....til tross for all motorferdsel så er det herlig å bo på landet!! Ville ikke byttet det vekk for alt i verden. Husker hvordan jeg savna Kristiansand fra begynnelsen...men nå...... kjenner kanskje savnet en gang innimellom, men...så tenker jeg bare på alt gode vi har her, og da SMILER jeg.
LENGE LEVE BONDELANDET!!


Ingen kommentarer: