tirsdag 6. oktober 2009

Ubeleilig....

..å bli forkjøla og ute av form nå som jeg skal være så FLINK og gå masse hver dag.....!! Så i dag har det bare blitt 4852 skritt....det er langt fra 10000 det!!!! Men her sitter jeg med ei rennende nese og et skikkelig kuppehue!!! Passer dårlig dårlig!! Gubben er likedan....så vi sitter her og snufser i kor...hehe :) Sofie er frisk - og satser på at ho forblir det! Vi tok vaksiner i går - som forberedelser til Egypt-turen vår på nyåret. Så det kan hende det er grunnen til at vi to voksne er litt ekstra groggy. Vi fikk en i hver arm. Sofie fikk bare ei.
Det gikk forresten fantastisk bra for Sofie å ta sprøyt. Her ser dere forresten hotellet vi skal bo på....... GLEDER OSS VELDIG!!!!

Vi må ta litt flere sprøyter før vi drar - men...... gjør lite når vi har ei herlig uke på et flott sted i vente :)

Ellers går alt sin vante gang her i Skrasledalen. Dagene går med jobb og barnehage. Lyder har en haug med takstoler som skal leveres rundt om i landet - så han har lange kvelder for tida. Jeg har og bunker som bare blir større og større. Men... vi satser begge to på roligere tider sånn at vi kan få hodet litt over vannet. Og så hjelper det og å ha noe å glede seg til - sånn som ferietur :) Sofie har det bra i barnehagen. Det er like stas hver eneste gang ho skal i barnehagen - og det er fantastisk! Barnehagen har forresten fått egen hjemmeside - sjekk den HER!

Ønsker dere alle ei forkjølelsesfri og herlig uke!!!

Ingen kommentarer: