søndag 4. juli 2010

Innlegg nr 100....fra en perfekt dag...

...sammen med herlige venner!! :)

I går fikk vi en tekstemelding fra fam Høyland...og om vi ville være med på tur med Setesdalsbanen. Og selvsagt ville vi det!!  Her ser sere Sofie og Lyder klare for avreise...Minni måtte jo og med på turen. Sjekk den herlige lille veska Sofie har.....viktig med rett utstyr!!!

Sofie er her på plass i vogna.....klar for en fantastisk togtur!!!

Vi reiste hjemmefra kl 13 - og toget drog fra Røyknes kl 14.10. Turen er 8 km og maksfart er 40 km/h. Det var skikkelig stas for ungene. Tenk....ekte lokomotiv med masse damp...og den herlige kull lukta. Sofie mente det luktet raketter...hehe.


Ved Grovane stasjon på Vennesla hadde vi en liten piknik med vannmelon og potetchips. Stas var det å spise "Jentelus" chips :) Da vi kom tilbake til Røyknes koste vi oss med pølser, hjemmebakte kringler og muffins..og selvsagt kaffe. Ungene kunne leke og kose seg i gresset. Turen kan anbefales!!! Ta en titt på hjemmesida til Setesdalsbanen om du er mer interessert.
Det er alltid så morro når vi er på tur med denne herlige familien...for Berit tar så mange fine bilder. Jeg forsøker og å ta litt bilder...men..er jo en amatør i forhold til ho. Men..... deler allikevel litt av mine bilder og litt av Berits bilder fra dagen. Her er Berits blinkskudd....nyt de....og vil du se flere...så se her.


Her er Sofie i gang med å finne ut om hennes kjære elsker henne eller ikke....den ente på ELSKER!!!

PS! Tenk..jeg har skrevet 100 innlegg i bloggen!! Dette måtte feires med ekstra mange bilder i dag...og kanskje en liten skål med jordbær og verdens beste saus på!!!(Hmm..kanskje jeg må blogge litt om den sausen en dag......for den er himmelsk!! )

3 kommentarer:

Berit sa...

ja, tenk for en herlig dag! Jeg er så glad det passet for dere å være med! :) Kanonherlig bilde, det første av jentene i gresset!! (må nok snike til meg en stor fil av det, om det er greit) :)
I det hele tatt herlige bilder fra en herlig dag!

Jeg sitter med 150 bilder fra i dag - og det er vanskelig å slette! Det lyser sommer og glade barn over hele linja! :)

Silje sa...

Det ser jo fantastisk deilig ut der dere bor... Hm...lurer på om dere er flere hus til salgs på Byremo. Flotee bilder, flotte barn og en perfekt dag!

Anonym sa...

raWhat a precious daughter you have! I'm originally from Norway and lived in Vikeland,Vennesla when I was young. We used to take the train to Evje to visit my Mormor.Thanks for the memories!