lørdag 3. juli 2010

Sommertid og....

...endelig har jeg og ferie!!!!!
Og hva er bedre enn å starte ferien med et lite blogginnlegg. Har vært lenge siden sist nå..men det har vært hektiske tider på jobb den siste tida. Men endelig har jeg og ferie!! Og det skal bli herlig. Vi hadde en forsmak på ferie sist søndag - da var vi hele dagen på Skeistokken...."vår" egen lille strand.....hvor det er masse familie og venner som vi kan tilbringe soldagene sammen med. Eieren av stranda, Berit, var selvsagt og til stede...og når ho er i nærheten så er kamerat og med. Sjekk de herlige bildene ho har tatt...vil du se flere- så sjekk bloggen hennes.

I dag har vi hatt besøk av Amerika-familien vår. Altså tante Lisbeth, onkel Bob og deres herlige lille Mia. Sofie og Mia koste seg med å leke frisør...først på hverandre, deretter måtte jeg til pers.

Av og til sier et bilde mer enn tusen ord.....så...for å si det sånn...de har litt igjen å lære før de starter salongen sin...hehe......
'
Se så fin jeg ble...med krone og greier.

Ellers så skal vi selvsagt på litt ferie utover sommeren.....og det gleder vi oss til. Blir godt å tilbringe mange dager sammen med familie og venner....... Det er en perfekt måte å samle krefter til en hektisk høst på.
Skal prøve å blogge litt utover sommeren....sånn at dere ser hvordan vi har det. Men...lover ingenting... men...skal forsøke. Er det forresten noen der ute som vet hvordan jeg kan blogge fra mobilen min  (HTC hero)  - så gi meg et hint!
Go'jenta vår ønsker der alle
en herlig sommer!!!!

2 kommentarer:

Berit sa...

Ja, SANT det er herlig på Skeistokken! Vi trenger vel ikke Costa del ett-eller-annet når vi har den! :)

Ser ut som Amerikanerene koser seg i Skrasledalen! :) Kjekt med besøk! :))

Vi gleder oss også til sommerferien; tur med Setesdalsbanen i morgen og Danmarkstur seinere! :) Det er godt med gode venner! :)

Silje sa...

Den jenta er jo bare SÅ nydelig!

På det siste bildet, det er jo som å se kamilla og tyven om 3 år det. Himmel som hun ligner. Lik dialekt også.

Hun er bare til å spise opp.
Kos dere masse i ferien...