onsdag 9. juli 2008

Velkommen lille Kasper ...og om litt annet også.

Litt merkelig å sitte her og skrive blogg...for tror neppe det er noen som leser den :) Men morro lell!

I går fikk Trine og Henning en sønn , og Frida, Daniel og Benedikte en lillebror- lille store Kasper kom til verden. Alt er vel med både mor, far, storesøsken og hovedpersonen selv. Gleder oss masse til vi kan besøke de igjen - alt for lenge siden vi har truffet hverandre. SAVN!!!

Så over til noe annet. I morra skal Sofie og jeg en tur til Dyreparken - blir morro. Vi smører med niste og tusler av sted så tidlig som mulig. Gleder oss til en koselig dag sammen - og morro skal det blir å treffe Tor og Audun- alias Sabeltann og Langemann - igjen. Savner virkelig tida i Sabeltanns verden. Eller...savner deler av tida, andre ting er jeg glad for å slippe. Savner å jobbe sammen med Trine, Øystein, Geir og alle de andre flotte personene som jobbet der. Savner koselige samtaler i pauseteltet. Savner stemninga som er i dyreparken om sommeren - den må bare oppleves!!! Savner ikke sure turister som klager på at alt er dyrt - ingen har sagt de må komme dit. Savner ikke at det er tomt for diverse ting på lageret og at man må til med kriseløsninger. Savner ikke alle skjemaer og kontroller ....pass på...mattilsynet kommer når du minst aner det!!!!
Men i morra skal jeg altså få innføre Sofie i litt mer av den magiske dyreparkenverden - og det er like morro hver gang vi er der.
GLEDER MEG!!!!En liten oppdatering fra dyreparken. Sofie vinker til Sabeltann båten. Det var ikke plass på den - så vi tok Greven sin båt i stedet. Sofie fikk og en gullpenge av piraten.

Ingen kommentarer: