søndag 27. juli 2008

En opplevelese..........

...av de STORE!!!

Igår var jeg i Fjæreheia på konsert med Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg. Og for en opplevelse det var!!!! Jeg vet jo at konserter med Bjørn Eidsvåg er fantastisk - for han har jeg vært på konsert med flere ganger før. Og atter en gang var jo det fantastisk. Men Lisa Nilsson var jo like fantastisk! Jeg har noen cd'er av ho - men fikk virkelig opp øynene...eller retter sagt ørene for sangstemmen og tekstene hennes.
Ta deg tid til å lese denne teksten her:

Jag har kommit att röra mej långsamt
Det har sina olika skäl
Benen de känns inte lätta
Lusten finns inte där

Jag har kommit att sluta försöka
Känslan är full av besvär
Magen den blir liksom ihopsnörd
Flödet finns inte där

Ref:
Men långsamt leder också någonstans
långsamt leder också någonstans
oh långsamt leder också någonstans
långsamt leder också någonstans

Jag har kommit att fastna i mönster
När ett steg fram kostar tre steg bak
Där att vakna på fel sida
Det är ingen ovanlig sak

Och jag har kommit att jagas av tiden
Och går i ett tempo som inte är mitt
Min dygn är mkt mkt längre
Där skiljer vi oss vitt

Och jag vill skrika högt över hela världen
att jag kan andas av mej själv
och jag kan flyga runt vintergatan
och ta ner månen om ni vill
men jag vill va i lugnet inom mej
---------------
Og dette skal være mitt mål framover - ta ting langsomt! Det leder og et sted. Vi trenger ikke stresse hele tida. Vi har rett til å gå i vårt eget tempo. Vi skal være de vi er - ikke stresse med alle andres krav og mas!

HUSK! Langsomheten leder også et sted!!!

1 kommentar:

Marianne sa...

Hei snuppis! Jasså, så du har blitt en blogger du også! Ikke det at jeg har blitt det ennå, men er blitt oppfordret om å begynne, men har ikke helt satt meg inn i det ennå. Får se om det blir noe eller ikke etter hvert. Tenkte jeg bare skulle si at du må gå inn på stempelglede.com, det er venninna mi Gunhild si side, og gå inn på den nye DT-bloggen hennes der (du finner link på sida), hun skal nemlig ha en blog candy hvor du kan vinne noen av de fantastiske stemplene hennes! Anbefales virkelig!!! Forresten, jeg begynte å jobbe som Technical Assistant/Utstyrsansvarlig for Rotary System Tables på National Oilwell Varco på Korsvik på fredag! Svigerinna mi er dagmamma, så det er helt topp! Veldig spennende, og så snart feriemodus og introkurs er overstått i morra, så begynner jeg forhåpentligvis på ordentlig opplæring i morra eller deromkring! :-D Sender en stor knuseklem til dere alle! Og hils Trine så mye med lille, store Kasper! Klem fra Marianne og gjengen ;-D