lørdag 29. mai 2010

Hverdagslivet går sin gang.....


..... og heldigvis går det mot SOMMER!!!!!!!!!!!!! Mai måned har vært en hektisk måned. Mange ting som skjer både på jobb og privat. Vi gleder oss masse til sommerferien - juli er feriemåneden her i heimen. I alle fall for Sofie og meg....Lyder må nok jobbe litt innimellom, for det er MANGE som bygger hus på sommeren og trenger et tak levert. Min kjære husbonde produserer takstoler - sjekk Naglestad Bruk dersom du ikke vet hva en takstol er. Eller så kan du høre med Sofie - ho vet veldig godt hva en takstol er...hehe...ho sier at når ho blir stor skal ho bli sjefen på bruket og så skal ho jobbe litt på skolen min :)

Mai måned har foruten om en smak på sommeren innehold 17. mai feiring. Så her får dere se litt bilder av hva 17. mai feiringa inneholdt for oss. Dagen startet med krølling av Sofies hår (krøllene forsvant litt fort ut igjen....men men...), en herlig frokost og så skulle vi alle 3 få på oss  bunadene   ...hehe.....det tar sin tid!! Mammaen min har sydd alle bunadene (minus Lyders jakke og bukse). Og det gjør det ekstra stas å gå med bunaden min synes jeg.
Noe av sølvet jeg har har jeg arvet ettermin oldefar, og det er og veldig koselig synes jeg.  Legg merket til Sofie sitt sjal her - det har initialene hennes - SN.

Noe som hører med til 17. mai er korpsmusikk. Ekstra morro i år var at Mandal guttekorps ledet ann i toget vårt.
Vi var og til Kristiansand og fikk med oss folketoget. Lyder hadde laget et stort pariserhjul som speiderene i Vågsbygd brukte i toget. Så det måtte vi jo se på.

Kvelden avsluttet vi hos Jens og Anne Cathrine og de 3 herlige barna i Vågsbygd.
Noen annet bra med måneden mai er langhelger - og det innebærer ofte besøk av søsken som bor andre steder. Lillesøster er nok litt for opptatt med Melodi Grand Prix for tida (jobber der) til å ta seg fri nå - men onkel Thomas kom hjem fra Oslo sist helg. Og det syntes Sofie var stas!!! :) Onkel måtte selvsagt med å hoppe på trampolina.

Vel - dette var en liten oppdatering fra oss her i Skrasledalen. Og så ser vi fram til sommeren og enda mere tid sammen som familie og tid sammen med våre kjære familiemedlemmer og venner!!!!!

1 kommentar:

Berit sa...

Så koselig, Bente! Selv om jeg jo er her og følger litt med, er det koselig å lese om dere likevel :)

Jeg gleder meg også til sommerferie med gode venner! Her ville jentene se Danmarksfilmen i dag, men klønete mamma finner ikke ut av den nye fjernkontrollen, så det ble Superia i stedet ;)

Snakkes i kveld! Dagsland skal bli BRAAAA! :)