torsdag 13. mai 2010

Konkurranse.....og favoritt butikken...

....skal jeg skrive om i dette innlegget her. Fikk i dag et spørsmål av ei venninne om jeg kunne anbefale butikken Annas Rom på Langenes. Og svaret mitt var JA!!!!!!!!!! Og så lurte ho litt på hva som ho kunne kjøpe der....og da jeg skulle begynne å fortelle....så kunne jeg jo bare begynne med å fortelle at nesten alt jeg gikk med i dag var kjøpt der. Nemlig....

øredobber fra Nora

bukser fra Avaco

singlet fra Rosemundjakke og topp fra Tina Woodstrup
ja........ og ser jeg meg rundt ute og inne har det blitt litt andre ting og tang fra Annas Rom. Akkurat når sitter jeg med en herlig kopp te og leser boka jeg kjøpte sist jeg var innom (ja...te'en kjøpte jeg og der....selvsagt....hehe)
Ja...og så må jeg helt til slutt nevne grunnen til innlegget om favorittbutikken...... jeg deltar i en konkurranse på bloggen til Prinsessen på erten om disse herlige krusene. Har noen av de fra før..... og liker du de....så ta turen til Langenes så fort som mulig :) Og.... må i tillegg informere dere som tar turen til Langenes at foruten en butikk fylt med bare lekre ting, er de som jobber der verdens hyggeligste mennesker :) Blir jo bare møtt av smil hver eneste gang en er der!!!

Ha ei flott langhelg alle sammen! Jeg skal selv jobbe i morra....men....går greit med en dag når jeg har fri i hele 3 dager etterpå :)

2 kommentarer:

Prinsessen paa erten sa...

Så koselig da :) Legger meg til som følger hos deg. Alltid gøy å følge med på andre fra de indre bygder :)

Ha en fin kveld :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åhhhh helt rørt her jeg sitter !!! Makan !!! Du er jo bare og blir verdens skjønneste , tusen takk herlige Bente :)) Klem klem !!