onsdag 19. august 2009

4 år.....

...snart.....siden det beste som har skjedd i våre liv hendte. Nemlig SOFIE!
I morra fyller skatten og prinsessa vår 4 år. Det er rett og slett ikke til å tro...tenk at 4 år kan FLY så fort av sted!
Det skal bli feiring i lange baner. I dag hadde ho en liten førbursdag. Vi var hos farmog og farfar og spiste middag - og siden det er meldt regn på bursdagen måtte ho få gaven fra de i dag - nemlig TRAMPOLINE! Så i ettermiddag var hele familien i sving med å montere trampoline og sikkerhetsnett. Ble litt hopping og spretting før frøkna sovna søtt. I morra skal vi bare ha en rolig ettermiddag her hjemme - Sofie har forlanget fisk til middag - og mor er svært fornøyd med den gode "oppdragelsen" til jenta som velger seg fisk somf avorittmiddag. Gavene har jeg nettopp pakket inn - regner med de må åpnes før ho skal i barnehagen. I barnehagen feirer de med prinsessekrone og bursdagsstol. Og det gleder ho seg og veldig til.
Lørdag skal de feires med jente-selskap og søndag blir det familie og venner. Vi gleder oss veldig til alt sammen. Spennende blir det og om mor her klarer å få laget alle kakene som frøkna har bedt om..hehe. Tiden vil vise. Lover å vise noen eksempler dersom de blir vellykket :)
Må forresten vise dere kaketrykket jeg skal ha på marsipankaka på søndag - laget av min fantastiske venninne Berit


Så..ha en herlig kveld, natt og morgendag.

Klem fra stolt mamma til ei flott-snart-4-år-gammel-prinsesse

Ingen kommentarer: