lørdag 22. august 2009

Snart bursdagsselskap...

...med høy rosa faktor!


Måtte bare vise kaka som Sofie og jeg har laget sammen.....veldig morro :)

Tror frøkna er fornøyd - og gleder seg masse! Nå sitter ho nybadet og ser på barne-tv...lader opp til 7 jenter sammen med mammaer skal innta huset!!! Dette blir morro :)
Satser på det blir litt ok vær så jentene kan være ute og hoppe litt på tramolina som Sofie fikk av farmor, farfar og onkel tidligere i uka. Her er bilde fra montering......frøkna kommanderer pappaen til å jobbe..hehe. Og så kan de sikker lage litt mat i den flotte lekestua hennes og :) BURSDAG ER MORRO!!

3 kommentarer:

Mamma Aina sa...

Hei Bente.
Så morro å lese det du skriver, og koselige bilder du har lagt ut.
Du er flink.
Tenker prinsessa di ble glad for den fine kaka. :-D
Ville bare si hei.
Hilsen Aina B.
Sjekk gjerne ut bloggen min, har ikke vært så flink til å oppdatere, men ble inspirert av det flotte du hadde skrevet, så nå får jeg prøve å bli litt flinkere.

http://tuvanora.blogspot.com/

Maia-san sa...

Hei vennen! Superduper prinsessekake du har lagd :D Tenker frøkna var rimelig fornøyd med den! Blir vel litt sånn her også etterhvert, tenker jeg. Bare et lite spm - hva har du farga kjekstårna med? De så nesten spraya ut?
Klem fra meg ;D

Bente sa...

Hei og hå!!
Marianne: jepp - kaketårnene er sprayet. Fant sånn spiselig-spray på en butikk i Ålesund.....vi spiste jo ikke kjekstårnene...men var jo greit at det ikke var noe giftig :)