torsdag 27. august 2009

En koselig kveld...

...som bare må blogges om.

For nesten 14 dager siden var jeg invitert til Rita på jentekveld. Rita serverte tapas - det smakte nydelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ho hadde holdt på hele dagen.......... stakkars...men maten smakte i alle fall fantastisk.
Og så sang vi sing-star....det var fantastisk morro! Sangstemmen min er ikke veldig å skryte av - men....det var morro for det :) Så.... lurer på om vi ikke må ønske oss play-station til jul...eller....kanskje bursdag? Jentekvelder er fantastisk morro..... må snart ha det igjen :)
Ellers så må jeg fortelle at jeg har vært to dager på kurs på Lyngørporten. Var sammen med 4 andre fra Åseral Kommune. Vi ble kurset i et opplegg som heter "Kjærlighet og grenser." Programmet er et rusforebyggende program for barn og foresatte i 7. klasse - så nå gleder vi oss bare til å komme igang med det. Må bare si at Lyngørporten var et fantastisk flott sted. Trenger du et kurs-lokale kan det anbefales veldig!!!
Nå skal resten av kvelden her nytes foran tv.... blir jammen meg sliten av å sitte på kurs 2 lange dager :) He en flott kveld!

Ingen kommentarer: