mandag 28. september 2009

Hvem leser....

...det jeg skriver her, mon tro? Er rart med den derre blogg-verdenen. Vi bloggere skriver i vei, men vet ikke helt sikkert hvem som leser det vi skriver. Vet jo det er noen venner som følger med og leser det jeg skriver, men...hvem andre? I dag dukket det opp en kommentar fra en ukjent person - og det syntes jeg faktisk var litt stas :) Er det virkelig noen som leser alt det rare jeg skriver.....tja.....kan se sånn ut :) Jeg selv nyter å ha en stille stund i løpet av dagen og sette meg ned og lese litt blogger.....det er så koselig! Jeg blir så imponert over alt det morsommme folk skriver, de flotte bildene folk tar og hvor fantastisk fint mange har det i hjemmet sitt!!! Blogg-verden er ganske så morro faktisk!

Denne uka har jeg fri- så nå gleder jeg meg masse til å ha herlige late dager sammen med Sofie. Akkurat nå sitter frøkna og ser barne-tv og spiser brødskive med makrell i tomat på. Jeg nyter kaffekoppen. Snart får vi vel til med litt husarbeid. Men...vi har jo hele uka på oss .....så.....det haster vel ikke..... :)
Bildet som pryder dette innlegget er fra da Sofie og jeg var med mamma og pappa med å ta opp poteter. Ei fornøyd frøken som sitter på i bestefar sin traktor, og med tante Siren sin gamle lue :)

2 kommentarer:

Berit sa...

jeg leser!! :) Jeg kommer gladelig ut av skapet og står frem - rett i ryggen! Jeg syns til og med det er koselig å lese bloggen din .. og av og til, når det har gått en stund, tripper jeg litt med fingrene og venter på om det ikke snart skal komme et nytt innlegg :)

Jeg selv er vel mer av den kjedelige typen .. jeg skriver ikke så mye, men lever i håpet om at et bilde sier mer enn tusen ord - og da er jeg jo riktig så taletrengt! :)

Forresten ... Sofie glemte Petshopen sin hos oss. Jeg har den i bilen, så minn meg på det om jeg ikke kommer på det selv :)

Siren sa...

Jeg leser også :-D Jeg føler jeg får litt innblikk i hverdagslivet deres, og jeg synes du skriver så skjønt, sånn som du snakker :) Jeg kan merke at det er BENTE som har skrevet disse linjene, og det gjør meg glad :)

Jeg sjekker titt og ofte, og blir alltid glad når det er noe nytt!!